Issue with YouTube embed

First off, sorry you’re having problems. We know how frustrating that can be.

To be honest, I’m a little confused by what you mean when you say you e-mailed embed code from YouTube to your social networking site. Here’s instruction on the easiest way to get a video from YouTube up and running on your social network. If this doesn’t answer your question, there are more questions below that will help us figure out the problem.

  1. Copy the embed code from YouTube.
  2. From you network, click on “Add a Video.”
  3. Paste the embed code you copies from YouTube into the form provided.

You can also drop the embed code directly into a blog post, if that best suits what you’re going for.

If that doesn’t solve the problem, here are a few questions.

Is this a video you uploaded to YouTube? Or did someone else upload it?

Where would you like the video to appear? Simply on your site? In a blog post?

What do you mean when you say you e-mailed the embed code from YouTube to your social network?

Thanks for taking the time. We appreciate it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s